Onintelligente gesprekken voor de massa

Forum / Actualiteiten / Joop Atsma       

Eelco 
Student

20-12-2009
19:32:21
Ik wil hier geen heksenjacht openen op bepaalde individuen, maar deze man wekt mijn ergernis aan de lopende band op.

Een paar dagen terug viel ik van mijn stoel van verbazing bij het lezen van het volgende bericht:

Quote :
CDA wil dopingcontroles in fitnesscentra

Kamerlid Joop Atsma (CDA) wil dat er dopingcontroles worden gehouden in fitnesscentra. Hij heeft staatssecretaris van Sport, Jet Bussemaker, vanmorgen in een wetgevend overleg gevraagd daaraan mee te werken.
Volgens Atsma is uit onderzoek komen vast te staan dat 58.000 bezoekers van fitnesscentra zware middelen gebruiken, terwijl het totale aantal dopegebruikers op 100.000 wordt geschat. Het Kamerlid spreekt van een „tijdbom voor de sport.” Atsma stelt ook voor een keurmerk in te stellen voor fitnesscentra.


En nu lees ik net dit weer:

Quote :
Het CDA-Tweede Kamerlid Joop Atsma greep de weersomstandigheden aan om opnieuw kritiek te spuien op het KNMI. Volgens de parlementariër is de weersinstantie keer op keer te laks met het waarschuwen van de mensen. Donderdag had hij dat ook al gezegd. Tot nu toe mag alleen het KNMI een weeralarm afkondigen. Atsma vindt dat concurrerende weerstations, zoals bijvoorbeeld Meteoconsult, ook bij die afwegingen betrokken moeten worden.


Het KNMI is helemaal niet te laks geweest de afgelopen dagen. Wees blij dat er nu een keer niet onnodig paniek gezaaid is. De meeste mensen snappen zelf ook wel dat je een beetje voorzichtig moet rijden met dit weer (en die paar sukkels die dat niet snappen komen daar vanzelf achter).
Daarnaast is het bij Atsma ook niet snel goed. Als men een weeralarm afkondigt en het blijkt mee te vallen is het niet goed, en nu kondigt men een weeralarm af en dan is het weer niet goed.

Begrijpt iemand het nog of heeft deze man gewoon aandacht nodig?

[Bewerkt op 20-12-2009 - 19:34:04]


Epi van Breren 
Senior Epibreer...

20-12-2009
21:15:22
Duidelijk gevalletje van Christen-DOM

Hilberto 
Admin

20-12-2009
21:16:25
Dat met die aandacht is ongetwijfeld het geval, maar op zich vind ik wel dat ALS er zoiets als een weeralarm moet bestaan, dat je dan deze keer aan die bel had moeten trekken (of afgelopen woensdagavond dan). Probleem is alleen dat het KNMI het weer voorspelt voor regio Randstad, en niet voor Kolham, Bovensmilde en Stobbegat.

Het fitness plan lijkt me onwenselijk, onuitvoerbaar en onnodig. Laatste vanwege het stukje eigen verantwoordelijkheid dat we volgens dit kabinet niet, maar volgens mij wel zouden moeten behouden. Dwz ik heb erg weinig medelijden met de 'slachtoffers' van overmatig steriodengebruik. (kun je daar uberhaupt een beetje vlot dood aan gaan, of ruimt het eigenlijk helemaal niet op ?)

Als je gebruik van de rommel wilt tegengaan (daar zit misschien toch wat in), dan richt je je maar op de verspreiding ervan.

[Bewerkt op 20-12-2009 - 21:16:43]


Eelco 
Student

21-12-2009
16:27:01
Lees het volgende artikel en denk eens goed na over waartoe de NS nu eigenlijk oproept:

Quote :
NS: Ga gespreid naar huis

UTRECHT - De NS roept mensen die maandag op hun werk zitten, op om op verschillende tijdstippen naar huis te gaan. Op die manier kunnen de treinen de reizigers beter verwerken. „Overleg met je werkgever of dat mogelijk is”, aldus een woordvoerder van de NS.


Dus ik (vooropgesteld dat ik op m'n werk zou zijn:) moet gespreid naar huis gaan. Wat is eigenlijk gespreid naar huis gaan? Iemand een idee?

[Bewerkt op 21-12-2009 - 16:27:27]


Hilberto 
Admin

21-12-2009
21:10:01
Deze oproep is duidelijk ontsproten aan een meesterlijk brein op gebied van organisatiekunde :)

Zadel er ieder bedrijfje afzonderlijk maar mee op. Dan mag ieder directeurtje bedenken wie er vroeg en wie er laat naar huis mag. Of je kijkt lekker wat de rest van het industrieterrein doet, en beveelt dan iedereen te blijven als de buren naar de trein sneaken, of andersom. Fantastisch!


Eelco 
Student

22-12-2009
11:05:19
Misschien kunnen we hier het 'waar erger je je aan'-topic van maken.;)

Om maar even af te trappen: Ik word helemaal gek van het gezeur over dat zeilsletje. Het is duidelijk komkommertijd in het nieuws, maar om dan dit soort puberopstandjes te bombarderen tot groot nieuws gaat mij een beetje te ver.


Hilberto 
Admin

23-12-2009
13:51:47
Nog erger vind ik de verslaggevers bij Utrecht CS en knooppunt Everdingen die je vertellen dat er afgelopen nacht wederom anderhalve vlok sneeuw gevallen is en dat er daarom grote overlast is.

Laten we maar aannemen dat het indd een effect van de komkommertijd is. Als het complete land hier daadwerkelijk dagenlang belangstelling voor kan opbrengen het wel een beetje jammer allemaal.
Zie de column van Youp voor onderstreping van bovenstaande.


<-- Terug naar Forumindex --    
Artwork, coding en design zijn geregeld door de filantropische instelling Dompraat.nl. Copyright © (2002-2003) Dompraat.nl. Commentaren, lofliederen en suggesties worden met graagte ontvangen. Laat een berichtje achter op het forum!