Onintelligente gesprekken voor de massa

Forum / Weetenschappen der Dompraet / Bier is lekker       

Hilberto 
Admin

29-07-2007
04:41:04
Op dit moment, 4:14 CET (=NL tijd), zaterdagavond/zondagmorgen wens ik de mededeling te doen welke in de titel van dit topic omschreven staat. On a zijnotitie kan daarbij nog toegevoegd worden dat na niet versmade pilsjes ook de wodka-redbull combinatie zich gerieflijk naar binnen laat gieten.

Tot mijn verbazing weet ik te melden dat de combinatie van Stam en Swetser een avond van gesocialize met bekenden (medevakantiegangers, redelijk bekend, maar ook enkele anderen) opgeleverd heeft. Dwz: ik heb mij weer vermaakt, en een korte analyse van gezichtsuitdrukkingen en uitspraken der intimi geeft mij de indruk dat dit niet voor mij alleen geldt. Wat mij ook gelukkig stemt is het feit dat in de huidige state of mind de werkwoordspelling nog steeds dik in orde is (ik heb zojuist zonder de frontale cortex te activeren een 'dt' combinatie geproduceerd (FLN: feel free to correct determination of the brain effects here)). Hopelijk wordt bovenstaande bewering niet onderuitgekegeld door een flater van grote omvang, want dan is de geloofwaardigheid ver te zoeken natuurlijk.

Vooralnog ga ik uit van volledig foutloosheid en anders uw grenzeloze inlevingsvermogen in de situatie waarin ik mij momenteel bevind. Voor verduidelijking daarvan meld ik nog even dat ik de 'rekenaar' (ZAf) aanzette teneinde de opstelling voor mijn Tourmanager account aan te passen aan de te verwachten massasprint van morgen. Dit omdat na 11 uur morgenochtend de zaken volledig untouchable zijn en derhalve gedane zaken geen keer meer nemen. Voor de geinteresseerden : mijn voorspelling luidt dat de heer Hushovd morgen wint. Dit omdat een wellicht meer logische voorspelling (Boonen, oid) te weinig punten gaat opleveren tov mijn/onze (credits grotendeels to Arjanus) opponenten. In principe is onze 6e positie volledig kansloos voor de prijzen voor de eerste drie, maar goed. In feite eigenlijk ook. Zonde van de Fiets (2500 euri), breedbeeld LCD tv of Tomtom, maar het is niet anders.

Verstandig om verder maar te zwijgen ? Ja, ik denk het wel. Bij deze (dwz, na een kort slotakkoord). Zoals een mij (of whoever) passerende bezoeker van een in Albufeira gelokaliseerde pub vol Engelsen wenst uit te spreken:

Cheers !


AJ 
Stokbole bakker

29-07-2007
13:31:00
Fockin' mental!!

IL Fenomeno 
crematoriumtest...

29-07-2007
15:24:36
En ik altijd maar denken dat het nog heel wat is om na een avondje uitgaan even het (sport)journaal te bekijken...

Eelco 
Student

30-07-2007
11:07:20
Dit verhaal vind ik nog een hele prestatie na een avondje bier drinken. Zijn jullie trouwens nog gezakt na de overwinning van Benatti?

Hilberto 
Admin

30-07-2007
12:24:59
Ja, het ziet er niet best uit. We staan 8e ofzo, en de einduitslag is nog niet verwerkt. Die ziet er ook niet best uit, omdat we maar 2 van de top 10 renners goed hebben. Dus we pleuren nog flink de top 10 uit denk ik.

Overigens was mijn nachtelijke wijziging (aanpassing van de 'kopman') nog wel gunstig, want Hushovd werd 2e, en leverde hierdoor 2x zoveel punten op. Benatti zit niet in ons team, dus daar kon ik op dit moment ook niet op gokken.


Hilberto 
Admin

30-07-2007
20:04:11
Quote :
Dus we pleuren nog flink de top 10 uit denk ik.


18e geworden. Beetje jammer, maar met het eindklassement zijn toch wel veel punten te halen...


AJ 
Stokbole bakker

31-07-2007
19:01:45
Prutsers.

<-- Terug naar Forumindex --    
Artwork, coding en design zijn geregeld door de filantropische instelling Dompraat.nl. Copyright (2002-2003) Dompraat.nl. Commentaren, lofliederen en suggesties worden met graagte ontvangen. Laat een berichtje achter op het forum!