Onintelligente gesprekken voor de massa

Forum / Actualiteiten / Pownews       


Hilbert_O
#Pownews : "Speciaal voor al die kuthippies op het beursplein: het weerbericht"

Hilberto 
Admin

18-10-2011
13:06:31
Ik slaag er de laatste tijd in om de humor van dit qua niveau nogal dramatische TV programma in te zien. Moet ik mij nu zorgen gaan maken ?

Het kan ook meehelpen dat Rutger en Dominique zich laatst in een andere setting op TV waagden, waar ze duidelijk te kennen gaven op de hoogte te zijn van wat ze aan het doen zijn (i.e. men is niet dom, maar doet alleen alsof).

Verder schijnt vooral hoogopgeleid, jong, rechts Nederland naar het programma te kijken. Ik hoop dat het eerste bijvoeglijk naamwoord garandeert dat men enigszins in staat is de zin en onzin te filteren - wat de schade van dit soort ongein op TV enigszins beperkt.


Aljar 
Handelaar met v...

20-10-2011
13:17:36
Onzin?

Hilberto 
Admin

20-10-2011
13:53:53
We danken de heer Meesters voor zijn uitgebreide bijdrage :)

Je bedoelt natuurlijk dat er weinig zin overblijft als je de onzin weg filtert ?


Eelco 
Student

20-10-2011
20:41:44
Ach, af en toe best leuk om te kijken naar mensen die zichzelf niet altijd zo serieus nemen (in tegenstelling tot veel andere tv-types). En dom zijn ze inderdaad niet, alleen af en toe een beetje ongenuanceerd en lomp.

<-- Terug naar Forumindex --    
Artwork, coding en design zijn geregeld door de filantropische instelling Dompraat.nl. Copyright (2002-2003) Dompraat.nl. Commentaren, lofliederen en suggesties worden met graagte ontvangen. Laat een berichtje achter op het forum!